Kolmannen neljänneksen uutiskirje 2014

MISSIONUORET/YWAM KOIVUMÄKI Kolmannen neljänneksen uutiskirje

Ylistetty olkoon meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen Jumala ja Isä, joka on siunannut meitä taivaallisissa kaikella hengellisellä siunauksella Kristuksessa. Ef 1:3 ja 2 Piet 1:3. Nämä jakeet ovat rohkaisseet meitä jatkamaan Hänen palvelemisessaan yhdessä muiden kanssa ja ilmaisemaan sydämestämme kiitoksemme Herralle kaikista Hänen siunauksistaan. Max Lucado haastaa meitä tähän ajattelutapaan näin: ”Kiitollisuus nostaa katseemme pois siitä, mikä meiltä puuttuu, näkemään ne siunaukset, jotka meillä jo on.”

10-vuotis juhla

kuva1

Missionuoret Koivumäki 10 vuotta. Mark Erickson toivottaa vieraat tervetulleeksi juhlaan ja hänen vaimonsa tulkkaa. Mark kertoi toimintakeskuksen historiasta ja siitä, kuinka Jumala on antanut myös taloudelliset mahdollisuudet maksaa kiinteistön. Clarita Agsagani, keskuksen henkilökunnasta, kertoi palvelutöistä, jotka ovat saaneet alkunsa, näyistä, jotka ovat toteutuneet, ihmeistä, jotka Jumala on tehnyt vuosien varrella ja uusista näyistä, jotka Jumala on antanut tulevien vuosien varalle. Tässä ovat osa niistä ystävistä ja tukijoista, jotka tulivat mukaan kiittämään Jumalaa kaikesta, mitä Hän on tehnyt kuluneiden 10 vuoden aikana. Tosiaan, on suuri etuoikeus olla mukana ja nähdä, mitä Jumala tekee ihmisten elämässä ja seurakunnissa tämän keskuksen kautta.

kuva2

Armand ja Christian piharakennuksen parannustöissä. Vuorossa on eristyksen ja tulieristeen kiinnittäminen kattoon. Taitavien tekijöiden apu on tervetullut, jotta voisimme viedä tämän työn päätökseen. Talvi lähestyy vauhdilla. Tilaa tullaan käyttämään seuraavilla leireillä, seminaareissa ja raamattukouluissa

kuva3

Missionuorten Koivumäen henkilökuntaa palvelemassa kansainvälisessä seurakunnassa ja erään perheen luona lyhyellä etelän käynnillä. Mitkä Jumalan järjestämät kohtaamiset! Oli hienoa jakaa yhteyttä ja rukoilla heidän kanssaan.

Sielunhoitoseminaari

kuva4

Sielunhoitoseminaarin osanottajia. Sovintoon elämän kanssa -seminaari pidettiin 6.-7.9. 2014. Pääpuhuja Saara Kinnunen selvitti osanottajille, kuinka tärkeää on käsitellä menneisyyden haavat ja kivut, jotta voisi kasvaa vaelluksessaan Herran kanssa, vaihtaa valheita, joihin on uskonut, Jumalan totuuteen ja ottaa vastaan parantumista, jonka Jumala haluaa antaa, Pyhän Hengen kautta.

kuva5

Kutsu ylistykseen -seminaari

kuva6

Avausillan ylistystä johtivat Epeli Falita ja Christian. Jon Nairn opetti myöhemmin profeetallisesta ylistyksestä. Osanottajat tulivat eri puolilta Suomea. Seminaari pidettiin 12.-14.9.2014.

kuva7

Kutsu ylistykseen -seminaarin osanottajat ylistivät Herraa monella luovalla tavalla.

kuva8

On lähes neljä vuotta ensimmäisestä Kutsu ylistykseen -tapahtumasta Missionuorten Koivumäen keskuksessa. Olimme iloisia ja rohkaistuneita siitä, että pystyimme taas järjestämään tällaisen seminaarin voidaksemme rohkaista, haastaa ja varustaa ihmisiä kasvamaan vaelluksessaan Herran kanssa ja palvelemaan omissa seurakunnissaan. Osanottajien käsitys ylistyksestä haastettiin raamattuopetuksessa ja he saivat Pyhän Hengen kautta virvoitusta jatkaa Herran ylistämistä hengessä ja totuudessa.

Rukoilethan kanssamme seuraavaa:

1. Uusia henkilökunnan jäseniä alkavaan Ylistyskouluun, Opetuslapseuskouluun ja muihin palvelutyömuotoihin Missionuoret Koivumäessä.
2. Ammattitaitoiset rakentajat (timpureita, putkimiehiä, sähköasentajia) auttamaan piharakennuksen kunnostuksessa, jotta voisimme käyttää sitä nuorten leirillä, seminaareissa ja muissa tulevissa tapahtumissa.
3. Uusia tukijoita. Keskuksemme tarvitsee kumppaneita, jotka ovat valmiit osallistumaan myös taloudellisesti, kuukausittaisiin palvelutyö- ja ylläpitokuluihin.
4. Osa-aikaista henkilökuntaa avuksi keittiössä, toimistossa ja kääntämisessä.
5. Jumalan varjelusta henkilökunnalle, Suomen Missionuorten johtajille ja heidän terveydelleen.

Kaikille ystävillemme, yhteistyökumppaneillemme Herran työssä, anteliaille ja uskollisille tukijoille ja työtovereille toivotamme Herran runsasta siunausta ja varustusta, rauhaa, iloa, voimaa ja viisautta. Olkoon Hänen suosionsa kanssanne ja vahvistakoon Hän kättenne työn. Kiittäkäämme siunauksista, jotka Herra on suonut ja ylistäkäämme Häntä ja rohkaiskaamme toinen toisiamme, ettemme väsy rakastamaan, kunnoittamaan ja palvelemaan Kuningastamme ja Herraamme Jeesusta Kristusta.

Rakkaudella ja siunauksella
Koivumäen väki