ESIRUKOUSKOULU: MAAN PARANTAMINEN

 

TERVETULOA OSALLISTUMAAN!

Tähän asti esirukouskoulumme ovat olleet osa Kansojen Yliopistoa jonka tavoitteena on ollut kouluttaa kansainvälisiä opiskelijoita rukoilemaan kansojen parantumista. Tämä koulu on kuitenkin hieman erilainen, koska osallistujilta ei edellytetä Opetuslapseuskoulun suorittamista.

Tämän koulun fokuksia ovat Savon ja lähiseudun kaupungit ja taajamat sekä esirukoilijoiden kouluttaminen rukoilemaan omien asuinpaikkojensa puolesta. Näkynä on varustaa, rohkaista ja saattaa liikekannalle uskovia eri seurakunnista rukoilemaan yhdessä ja ykseydessä sellaisen muutoksen puolesta, joka johtaa koko kansakunnan herätykseen. Tätä Kristuksen ruumis tässä maassa on siihen uskoen rukoillutkin.

Osallistujia koulutetaan kotikaupunkinsa hengellisen historian tutkimukseen, hengelliseen kartoitukseen ja tekemään parannusta menneisyyden synneistä ja vääryyksistä.

Sitten heitä koulutetaan yhdessä rukoilemaan Jumalan tahdon tapahtumista nykyajassa. Tämä on sopusoinnussa sen kanssa, mitä 2.Aikak.7:14 sanoo:
”mutta minun kansani, joka on otettu minun nimiini, nöyrtyy, ja he rukoilevat ja etsivät minun kasvojani ja palajavat pahoilta teiltänsä, niin minä kuulen taivaasta ja annan anteeksi heidän syntinsä ja teen heidän maansa jälleen terveeksi. ”

Uskomme, että rukoukset MUUTTAVAT kansakuntia ja kaupunkeja ja haluaisimme nähdä seurakuntien nousevan rukoilemaan ykseydessä. Haluamme nähdä jokaisen uskovan innostuvan rukouksesta tietäen, ettei rukous ole tylsää vaan seikkailu Jumalan johdatuksen seuraamisessa.

Koulussa on opetusta perjantai-iltaisin ja koko lauantain. Joitakin opetuksen aihealueita on seuraavassa:

  1. Jumalan äänen kuuleminen
  2.  Esirukoilijan elämä
  3. Palvonta elämäntapana
  4. Rukous Pyhässä Hengessä
  5.  Profeetallinen esirukous
  6.  Aikojen ymmärtäminen
  7.  Pimeyden voittaminen
  8.  Kuinka rukoilla kaupunkinsa puolesta
  9.  Rukous kansojen ja hallitusten puolesta

Koulun kesto:

Alkaa 22.01.2021 päättyy 24.04.2021; Joka Perjantai Kello 18:00-21:00 ja Lauantai Kello 10:00-20:00

Paikka: YWAM Koivumäki

Varpaisjärventie 1350

71800 Siilinjärvi

HUOMIO: Ilmoittaudu viikkoa ennen saapumistasi viikonloppuun, johon päätit osallistua. Voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia.

Puhelin: +358 504689737   (Ma, Ke, To ja Pe klo 9 – 17)   Sähköpostiosoite: koivumaki@ywam.fi tai sop.koivumaki@gmail.com

MAJOITUS  HINTA: 10€ / YÖ / HENKILÖ ( jos tarvitsette majoituspaikkaa, ilmoitattehan meille viikkoa aikasemmin. Kiitos!)

ATERIAT  HINTA: 35€ / VIIKONLOPPU (Perjantai ja lauantai)

PERJANTAI ILTA: KEVYT PÄIVÄLLINEN ja ILTAPALA

LAUANTAI: AAMIAINEN (Vain yöpyville); KAHVI/TEE -TAUKO 1; LOUNAS; KAHVI/TEE -TAUKO 2; KEVYT PÄIVÄLLINEN ja ILTAPALA

Hakemukset Hakemus Rukouskouluun 2021

Tulosta ja täytä rekisteröintilomake, lähetä se sitten sähköpostitse tai lähetä meille postitse.