LÄHETYS- JA EVANKELIOINTIKOULU

YWAM Koivumäen järjestämän Evankeliointikoulun pidetään Tamperella.

 

YWAM:n ensimmäinen koulu oli Evankeliointikoulu. Se syntyi Jumalan antamasta näystä. Lähetysjärjestön ensimmäisinä vuosina haluttiin antaa YWAMilaisille lisää mahdollisuuksia valmistautua palvelutehtäviinsä.  Ensimmäinen koulu pidettiin Sveitsin Lausannessa ja sen johtajina olivat Loren ja Darlene Cunningham.
Tänään evankeliointikouluja pidetään ympäri maailman, mutta vain muutamissa keskuksissa. Evankeliointikoulun tavoitteena on antaa opiskelijalle valmiuksia toimia kokoaikaisessa kristillisessa palvelutyössä. Opetusohjelma antaa opiskelijalle valmiuksia toimia evankelistana, vahvistaa luonnettaan, rakentaa kestävä perustus elämälle, löytää lahjansa ja kehittää palvelutyössä tarvittavia taitoja.
Evankeliointikoulu koostuu 12 viikon luentojaksosta ja 10 viikon kulttuurienvälisestä aktiojaksosta Suomessa ja muissa maissa sen mukaan, miten Jumala johtaa.

Vaihe 1 – Kouluttaa ja varustaa

Rukoilemme, että Jumala tekee suuria asioita Evankeliointikoulun kautta. Sydämellämme on nähdä opiskelijoita tulevan eri puolilta maailmaa, valmiina satsaamaan koulutukseen ja sen myötä ottamaan aktiivisesti osaa yhteiskuntamme eri alojen kehittämiseen. Koulu varustaa kohtaamaan ihmisiä ja palvelemaan omalla paikkakunnalla ja muualla maailmassa. Sellaiset asiat ovat Jumalan sydämellä ja odotamme innokkaasti, mitä kaikkea Hän haluaa koulun kautta tehdä…

Mitä aiheita Evankeliointikoulussa opiskellaan?

•Henkilökohtainen evankelioiminen

•Palveleva/hengellinen johtajuus

•Ylistys ja hengellinen sodankäynti

•Kuinka viestiä, miksi ja mitä kristittynä uskot

•Uusien palvelutehtävien aloittaminen/seurakuntien istutus

•Kuinka tavoittaa kaupunkeja tehokkaammin

•Kulttuurienvälinen evankeliointi ja itämainen maailmankuva

•Opetuslapseus ja Raamatun opiskelu

•Pyhän Hengen työ evankelioinnissa ja Jumala-suhteen tärkeys

•Puheiden pitäminen

Ynnä muuta!!!

Koko koulun ajan osallistumme viikottain erityyppisiin palvelu- ja evankeliointitehtäviin. Haluamme rukoilla eri puolilla paikkakuntaa, etsiä ja saada sydämellemme, mitä Jumala on jo tekemässä sekä palvella paikkakunnan ihmisiä eri tavoin. Evankelioimme monella tapaa, jotta saamme nähdä, miten Jumala voi toimia itse kunkin opiskelijan kautta.

Vaihe 2 – Opittu täytäntöön

Osana Evankeliointikoulua järjestämme 10 viikon aktiojakson. Rukoilemme tämän jakson puolesta koko koulun ajan. Tästä jaksosta voi siksi muotoutua erilaiseksi joka koulussa. On mahodllista, että pidämme sen yhtämittaisesti 3 kk:n luentojakson jälkeen, mutta aktioita saatetaan myös pitää luentojaksojen välissä niin, että käytännön jaksoja pidetään luentojen lomassa koko 22 viikon ajan.

Mitä opiskeljoilta edellytetään

YWAMin järjestämä opetuslapseuskoulu kenttäharjoitteluineen (DTS – IDS 701/702) tai YWAMin Crossroads-opetuslapseuskoulu  (CDTS – IDS 703/704) suoritettuna.

* Tärkeä ilmoitus:

Kaikilta opiskelijoilta edellytetään terveysvakuutusta luentojakson ajaksi ja matkavakuutusta aktiojakson ajaksi. Ellei opiskelijalla ole terveyteen liittyvää vakuutusta molempien jaksojen ajaksi, sellainen tulee hankkia koulun kautta.

Evankeliointikoulun tavoitteet

  • Kouluttaa opiskelijoita evankelioimaan sekä opetuksen että käytännön harjoittelun keinoin.
  • Auttaa opiskelijoita löytämään lahjansa ja kutsumuksensa.
  • Aloittaa uusia työmuotoja opiskelijan, henkilökunnan tai YWAM Koivumäen näyn mukaan, sekä
  • Auttaa kokoaikatyöhön hakeutuvia löytämään olemassa olevia työmuotoja, joissa omaa näkyä voi toteuttaa.

Koulun Hinta: 2000 €

Rekisteröinti ja lisätiedot: soeywamkoivumaki@gmail.com

Hakeminen:

1.  Lataa hakulomake tässä Evankeliointikoulu_hakemuslomakkeet

2. Tulosta lomake suosituksen kolme viittauksia.

3. Täytä tietosi ja mihin koulun olet hakemassa.

4. Lähetä hakemuksesi.

Voit ladata lomakkeet tarvitset Adobe Reader. Jos sitä ei ole jo käytössä, voit ladata sen  täältä .

HUOM! Kaikki lomakkeet on ajoissa lähetettävä:

Missionuoret Koivumäki
Varpaisjärventie 1350
71800 SIILINJÄRVI