KAIKKI SUKUPOLVET DTS/ Opetuslapseuskoulu 

                                                                                      Päivämäärä ilmoitetaan 

Siinä on jotain voimakasta, jopa vastakkaista kulttuuria, kun ihminen tai ihmisryhmä kehittää mielekkäitä suhteita toisten sukupolvien ihmisiin. Jumalan valtakunnassa on normaalia, että eri sukupolvet kulkevat yhdessä, koska Jumala on KAIKKIEN sukupolvien Jumala.

Juhla, ylistys ja palvonta tuo yhteen nuorimman ja vanhimman ja kaikki siltä välillä. Psalmissa 145 sanotaan: ”Yksi sukupolvi kertoo teostasi toiselle”, ja ajattelemme, että se menee molempiin suuntiin; nuoret voivat kartoittaa ikääntyneiden ihmisten viisautta ja myös vanhukset voivat oppia nuorilta.

Jumala käyttää sekä nuoria että vanhoja voimakkaasti sekä Raamatussa että kokemuksessamme, olemme nähneet sen tapahtuneen monta vuotta. Et ole koskaan liian vanha oppimaan uusia asioita ja et ole koskaan liian nuori matkalle muiden sukupolvien kanssa.

Onko Jumala koskaan kutsunut sinut ottamaan riskin? Oletko koskaan tuntenut tarvetta tehdä jotain, mutta ollut vastahakoinen? Kuljetaan yhdessä Herran kanssa. Kukaan ei tuo ihmisiä yhteen, kuten Jeesus tekee. Jeesus näyttää maailmalle, miltä yhteisö voi näyttää. Kun opimme, kasvamme ja palvelemme yhdessä, Jumalan rakkaus, rauha, armo ja voima virtaa meistä!

 

Yleistä Kaikki Sukupolvet DTS:sta.

Kaikki sukupolvet DTS on YWAM:in pääasiallinen opetuslapseuskoulutusohjelma ja osoitettu ihmisille joiden ikä on 18 vuotta tai yli  ja on avoin myös pareille. Kaikki Sukupolvet DTS antaa innoittavan mahdollisuuden kehittää ja tehdä tutkimusmatka kutsuusi lähetykseen ja palvelustyöhön. Tulijat usein saapuvat etsien hengellistä uudistusta, näkyä, tai uuttaa suuntaa. Me kutsumme sinut tulemaan uudistetuksi ja henkisesti virvoitetuksi ja astumaan syvemmälle vaelluksessasi Jumalan kanssa. Tule ja ota vastaan haaste innostua ja jatkaa kasvamista Jumalan kutsussa elämääsi, olit sitten kutsuttu pitkän jakson lähetykseen tai etsimässä mahdollisuutta vaikuttaa sillä alueella mihin Jumala sinut asettaa.

Tavoite

Tavoitteemme on nähdä sinun kasvavan sinun suhteessasi Jumalan kanssa ja tunnistaa, että siitä kumpuaa luonnollinen virta tuoda ilosanoma esille muidenkin elämiin. Me tahdomme varustaa sinut saavuttamaan eksyneet, pitämään huolta köyhistä ja tarvitsevista, sekä välittämään Jeesuksen viestiä maailmalle jonka tarvitsee tuntea Hänet. Liity muiden rinnalle, joilla on samanlaiset tavoitteet ja näky, oppimaan yhdessä ja teroittamaan toinen toisiamme palvellessamme Jumalan tarkoituksissa.

Ohjelma

Ohjelma koostuu kolmesta kuukaudesta luokkahuonekoulutusta (luentojakso) ja kahdestatoista viikosta kenttäkokemusta (aktio-jakso).

Luentojakso

Kaikki Sukupolvet DTS:ia luonnehditaan välillä Pyhän Hengen kouluksi. Näinä kolmena kuukautena oppilaat kytkeytyvät vuorovaikutteisiin luokkahuoneopintoihin vieraspuhujien kanssa, tehostettuna pienryhmillä ja yksityiskohtaisella mentoroinnilla. Painotus on elää opetuslapseutta elämäntapana – tarkoittaen, että elämä, joka on käytetty seuraamaan Jeesusta, on käytetty jatkuvasti oppimaan ja jalostumaan Hänen kaltaisuuteensa.

Oppilailla tulee myös olemaan työvastuita painottamaan työskentelyä yhtenä joukkona ja elämään elämää palvelijan sydämellä. Elämänmalli on mutkaton – monikulttuurinen ja kansainvälinen – ateriat syödään yhdessä yhteisön ruokailutilassa.

Opetussuunnitelma

  • Palvonta ja Läheisyys

  • Identiteettimme Kristuksessa

  • Kuinka Opiskella Raamattua

  • Jumalan Luonne ja Persoona ja Hänen äänensä kuuleminen

  • Raamatullinen maailmankatsomus ja Jumalalliset ihmissuhteet

  • Evankeliointi ja Lähetys

  • Jumalan Isänsydän

  • Hengellinen sodankäynti ja Esirukous

  • Jumalanpelko

  • Synti, Lunastus ja Risti

  • Pyhä Henki ja hengessä vaeltaminen

  • Jumalan Kutsu on Kaikille (jokainen ikä, jokainen henkilö, jokaiseen kansakuntaan)

  • Opetuslapseus, Lähetys ja Jumalan Valtakunta

  • Johtajuusperiaatteet

Mihin aktiomatka suuntautuu?

Kohteet: Tämän koulun aktiomatka ei ole vielä tiedossa. Uskomme Herran äänen kuulemiseen aktiokohteen valinnassa. Tämän vuoden 2018 koulun aktiomatkan kohde oli Rwanda ,vuoden 2017 oli Filippiinit, 2016 DTS:n kohde oli Kreikka ja Makedonia. Muut aiemmat DTS aktiomatkat ovat olleet Espanjassa, Venäjällä, Kiinassa, Baltian maissa, Haitissa, Kanadassa, Filippiineillä, Saamenmaalla (Pohjois-Norja, Suomen Lappi) Ruotsissa, Pohjois-Afrikassa ja Puolassa.

Koulun hinnat

Ilmoittautumismaksu:  300 €  suomalaisilta, 200 € ulkomaalaisilta, joka maksetaan heti kouluun hyväksymisen jälkeen. Otathan huomioon, että ilmoittautumismaksua ei makseta takaisin, vaikka myöhemmin tulosi kouluun estyisi. Ilmoittautumismaksu huomioidaan luoentojakson hinnassa.

Teoriajakso: 2200€, joka pitää sisällään ilmoittausmismaksun, opetuksen, ruuan, majoituksen, koulun ohjelmaan sisältyvät kuljetukset ja kaikki aktiot luentojakson aikana.

Aktiomatka: 2000 euroa – 2500 euroa riippuen aktiokohteesta

Hakeminen:

1.  Lataa koulun hakemus ja suostituslomake tästä linkistä kaikki SuKaikki Sukupolvet Op-Koulu hakulomake ja suosituslomakekupolvet-dts-hakukaavake

2.Täytä tietosi ja mihin kouluun olet hakemassa

3.Lähetä hakumuksesi ja kolme suosituslomaketta (suosittelija voi olla sinun seurakunnan pastorisi, ystäväsi, opettajasi tai työnantajasi)

Voit ladata lomakkeet tarvitset Adobe Reader. Jos sitä ei ole jo käytössä, voit ladata sen  täältä .

HUOM! Kaikki lomakkeet on ajoissa lähetettävä:

Missionuoret Koivumäki
Varpaisjärventie 1350
71800 SIILINJÄRVI