MUSIIKKITYÖN KEHITTÄMISSEMINAARI

YWAM Koivumäki

mmds-fin

MMDS:n tavoite on kouluttaa opiskelijoita, jotka haluavat kehittää ja laajentaa musiikkipalvelutyötään. Koulutus sisältää luentoja ja mentorointia sekä ohjausta koskien soittotaitoja, musiikin tallentamista ja navigointia musiikkikentällä. Opiskelijat saavat rohkaisua ylistyksen johtamiseen ja laulujen kirjoittamiseen. He saavat käytännön kokemusta ylistyksen johtamiseen erilaisissa tilanteissa, myös muualla kuin kristillisissä yhteyksissä. Heitä varustetaan palvelemaan Kristuksen ruumista ja tavoittamaan ihmisiä musiikin kautta.

Musiikkipalvelutyön kehittämisseminaari (MMDS) on lyhyempi versio viiden kuukauden koulusta: musiikki lähetystyössä. Tämä on innostava koulutusohjelma muusikoille, jotka ottavat Jumalan vakavasti elämässään ja haluavat palvella Häntä musiikillaan. Me, jotka järjestämme tämän kurssin ja kuulumme sen henkilökuntaan, tiedämme kokemuksesta, että Jumalan palveleminen musiikin kautta on jännittävä seikkailu.

Ne, jotka antautuvat siihen koko sydämestään, eivät tule pettymään. Tämä koulutus voi olla sinulle tärkeä askel oman musiikkipalvelutyösi kehittämisessä.

Paina tästä hakeaksesi

Ywam-Koivumaki-MMDS-Hakukaavake