”Minun rukoukseni olkoon suitsutusuhri sinun kasvojesi edessä, minun kätteni kohottaminen olkoon ehtoouhri.”

Ps. 141:2

”Mutta tulee aika, ja se on jo nyt, jolloin oikeat rukoilijat palvovat Isää hengessä ja totuudessa. Sellaisia palvojia Isä etsii. Jumala on Henki, ja niiden, jotka häntä palvovat, tulee palvoa hengessä ja totuudessa.”

Joh.4:23-24

IMG_8229Keskitymme vuoden 2019 opetuslapseuskoulussa ylistykseen, koska uskomme, että Isä nostaa rukoilijoiden ja palvojien armeijaa ympäri maailmaa – myös täällä Suomessa. Tiedämme, että todellinen ylistys, palvonta, kiittäminen, ja rukous muuttaa maailmaa lähellä ja kaukana ja tuo Jumalan kirkkautta kansoille, yksilöille ja alueille. Siihen hän tarvitsee hänelle omistautuneita palvojia. Oletko sinä yksi heistä?

Tämä koulu on sinulle, jos sydämesi palaa Herralle ja kaipaat läheiseen suhteeseen hänen kanssaan. Haluat myös oppia lisää mm. ylistyksestä, palvonnasta ja esirukouksesta sekä löytää omaa kutsumustasi hänen lapsenaan. Opetuslapseuskoulun perusaiheiden lisäksi keskitymme koulun aikana erityisesti rukouksessa ja ylistyksessä viipymiseen ja esirukoukseen eri kansojen ja aiheiden puolesta, sekä ylistyksen johtamiseen. Kiinnostuksen ja mahdollisuuksien mukaan voimme keskittyä musiikin lisäksi muihin tapoihin ylistää. Sinulla ei tarvitse olla musiikillisia taitoja hakeaksesi kouluun. Asenteesi ja motivaatiosi päästä lähelle Herraa ovat tärkeimpiä.

Mikä on Opetuslapseuskoulu (DTS)?IMG_8638

Onko sinulla nälkä oppia tuntemaan Jumalaa enemmän ja oppia kuulemaan Hänen äänensä paremmin, elää yliluonnollista elämää? Haluaisitko nähdä Jumalan rakkauden ja voiman muuttavan sinut ja ihmiset joita kohtaat? Haluaisitko tehdä kaiken tämän kansainvälisessä ympäristössä ja lähteä lyhytaikaiseen lähetystyöhön ulkomaille? Jos vastasit kyllä näihin kysymyksiin, opetuslapseuskoulu Koivumäellä on juuri sinun paikkasi!

Opetuslapseuskoulu varustaa ilosanoman levittäjiä ja auttaa oppilaita tuntemaan todellisen Jumalan. Tulet asumaan ja oppimaan kansainvälisessä kristillisessä ilmapiirissä n. viisi kuukautta kaltaistesi nuorten tai nuortenmielisten kanssa. Tavoite on että oppilaat löytävät identiteettinsä Kristuksessa ja sen kautta muuttuvat enemmän Hänen kaltaisekseen tuoden Jumalan valtakunnan todellisuuden mukanaan minne ikinä menevätkin.

Op-koulu alkaa 12 viikon luentojaksolla, jota seuraa 10 viikkoa kestävä ulkomaan lähetysjakso. Luentojakson aikana saat opetusta kaikille uskoville tärkeistä aiheista kuten identiteetti Kristuksessa, Jumalan olemus ja luonto, Isän sydän, Jumalan äänen kuuleminen, Jumalan valtakunta, raamatullinen maailmankatsomus, ihmissuhteet, evankeliointi, Jumalan kutsu ja tarkoitus elämällesi, ylistys ja läheisyys, ristin voima, esirukous ja hengellinen sodankäynti jne… Luentojakson jälkeen lähdemme lyhytaikaiseen lähetystyöhön ulkomaille, jossa oppilaat voivat ottaa oppimansa käyttöön ja jakaa ilosanomaa monilla eri tavoilla lahjojensa ja kykyjensä mukaan.

Haastavaa? Todellakin! Hauskaa? Sitäkin! Vaikeaa? Joskus! Elämääsi muuttavaa? Todella on, jos olet avoin ja annat Jumalan muokata sinua!

Mitkä ovat opetuslapseuskoulun pääsyvaatimukset?

Vaatimuksena on 18 vuoden ikä, ja että olet uudestisyntynyt kristitty.

Milloin koulu alkaa?

Ajankohta:  (ilmoitetaan)

IMG_8658Mitä se maksaa?

Ilmoittautumismaksu:  300 €  suomalaisilta, 200 € ulkomaalaisilta, joka maksetaan heti kouluun hyväksymisen jälkeen. Otathan huomioon, että ilmoittautumismaksua ei makseta takaisin, vaikka myöhemmin tulosi kouluun estyisi. Ilmoittautumismaksu huomioidaan luoentojakson hinnassa.

Teoriajakso: 1900€, joka pitää sisällään opetuksen, ruuan, majoituksen, koulun ohjelmaan sisältyvät kuljetukset ja kaikki aktiot luentojakson aikana.

Aktiomatka: 1500 euroa – 2500 euroa riippuen aktiokohteesta

Missä se pidetään?

YWAM Finland, Koivumäki, Varpaisjärventie 1350, 71800 Siilinjärvi

Mihin aktiomatka suuntautuu?

Kohteet: Tämän koulun aktiomatka ei ole vielä tiedossa. Uskomme Herran äänen kuulemiseen aktiokohteen valinnassa. Vuoden 2016 DTS:n kohde oli Kreikka ja Makedonia. Muut aiemmat DTS aktiomatkat ovat ollet Espanjassa, Venäjällä, Kiinassa, Baltian maissa, Haitissa, Kanadassa, Filippiineillä, Saamenmaalla (Pohjois-Norja, Suomen Lappi) ja Puolassa.

Millä kielellä Op-koulu pidetään?

Koulu on kaksikielinen: suomeksi ja englanniksi tulkkauksen kanssa. Pääsyvaatimuksena joko suomen tai englannin osaaminen.

Mitä sitten koulun jälkeen?

Sitten on aika rukoilla Herran johdatusta. Ehkä jatkat opiskelua tai menet töihin. Tai voihan Herra johdattaa sinut vaikka kokoaikaiseen lähetystyöhön. Vain taivas on rajana! Myös Missionuorissa (Youth With A Mission) on monia mahdollisuuksia palvella Jumalaa tai jatkaa opiskeluja. Näistä saat lisätietoja osoitteista: www.uofn.edu ja www.ywam.org.

Kuulostaa hyvältä! Tulen mukaan!

Hakeminen

P.S On tärkeää, että olet rehellinen ja täytät hakupaperit tosissasi, ilman, että ali- tai yliarvioit itseäsi. Motivaatiosi hakea DTS:n on tärkeää kun käsittelemme hakemustasi. Hakemuksen kysymykset ja suositukset tähtäävät siihen, että saamme hakijasta mahdollisimman laajan kuvan.

Kysy lisää: koivumakidts@gmail.com