YWAM KOIVUMÄEN HEINÄ- SYYSKUUN 2018 UUTISKIRJE

         

YWAM KOIVUMÄEN HEINÄ- SYYSKUUN 2018 UUTISKIRJE

Me julistamme, niin kuin on kirjoitettu, mitä silmä ei ole nähnyt eikä korva kuullut, mitä ihminen ei ole voinut sydämessään aavistaa, minkä Jumala on valmistanut niille, jotka häntä rakastavat. 1. Kor. 2:9

Tämän temppelin loisto on oleva suurempi kuin entisen, sanoo Herra Sebaot. Tälle paikalle minä annan rauhan ja menestyksen, sanoo Herra Sebaot.” Haggai 2:9

Raamattu sanoo, että ilman näkyä(unelmia), ihmiset hukkuvat, joten ole rohkea ja elä todeksi Jumalan antamaa näkyä, tarkoitusta ja kutsua sen sijaan, että eläisit toisten odotusten, mielipiteiden ja rajoitusten mukaan.

Nyt on aika tavoitella niitä näkyjä (unelmia), joita Jumala on antanut meille. Jos olet unohtanut ne, on aika taas kerätä ne ja julistaa niitä ja antaa uskon nousta sydämiinne. Näin YWAM Koivumäki teki viikon ajan, kun etsimme Jumalaa, kuuntelimme Häntä, ylistimme ja palvoimme Häntä. Jumala muistutti meitä perheenä, että se näky, jonka Hän antoi YWAM Koivumäelle neljä vuotta sitten, ei ole muuttunut, vaan Hän jopa teki siitä vielä kirkkaamman ja suuremman antamalla erityisiä yksityiskohtia siitä, jotta me voisimme nähdä ne Hänen silmiensä kautta ja saada rohkaisua, ettemme luovuttaisi tai unohtaisi Hänen lupauksiaan.

Yllä olevat jakeet olivat niitä sanoja, joita Herra on antanut meille virkistääkseen, haastaakseen ja voimistaakseen meitä. Hän näytti meille, että silloin kun näyttää, ettei mitään tapahdu ja asiat eivät mene siihen suuntaan kuin odotimme, silloin se on merkkinä, että Herra saa huomiomme ja varaamaan aikaa kuunnellaksemme ja ollaksemme hiljaa sen sijaan, että yrittäisimme muuttaa asioita, jotta voisimme nähdä tuloksia.

HEINÄ-SYYSKUU

Katsokaa Amani, Henrin ja Tatan tytär! Hän nautti tutkiessaan YWAM Koivumäkeä, kun hän tuli vanhempiensa ja pikku siskonsa kanssa kolmepäiväiseen henkilökunnan koulutukseen. Hänen rakkautensa laulaa ja ylistää Herraa on suurenmoinen siunaus ja muistutus meille kaikille, että voimme mennä Isän luokse lapsen tavoin, joka nauttii olla Isinsä kanssa.

pic-1

pic-3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kiitos Jumalalle lämpimästä säästä, YWAM Koivumäen perhe pystyi jatkamaan halkojen hakkaamista ja niiden kokoamista varastoon. Päärakennuksen ulkomaali repeili niin pahasti, että Koivumäen perhe maalasi sen uudelleen, mutta vielä jäi kohtia, jotka pitää maalata ensi kesänä.

pic-2pic-5

Kuvista alla voitte nähdä, että joka päivä kun teemme töitä, saamme rohkaisua Herramme uskollisuudesta ja hyvyydestä, sillä Hän antaa meille päivittäin armoa, voimaa ja iloa ylistää Häntä koko olemuksellamme

pic-6.

 

 

 

 

Asenteitamme testataan jokapäiväisissä tilanteissa, kun kukaan ei ole katsomassa, kun keho on jo väsynyt ja kun vielä on paljon tekemistä jäljellä. Herra yllättää tiimimme silloin tällöin, kun Hän lähettää varansa eri tavoin, jotta voimme maksaa taloudelliset velvollisuutemme.

Elokuun ensimmäisellä viikolla osallistuimme kaikki Rovaniemellä pidettyyn YWAM Suomen henkilökunnan kokoontumiseen. Tämä oli tärkeää aikaa meille perheenä, koska silloin pystyimme viettämään aikaa muiden YWAMilaisten kanssa toisista YWAM Suomen keskuksista. Etsimme Herraa yhdessä, rukoilimme ja esirukoilimme tämän maan ja muiden kansojen puolesta, joita Herra osoitti meille rukoiltavaksi, kuuntelimme yhdessä Herran suunnitelmia ja tarkoituksia tuleville kuukausille ja vuosille ja miten meidän tulisi jatkaa suhteemme vahvistamista Hänen kanssaan ja YWAM Suomi perheenä, jotta voimme olla kuuliaisia niissä asioissa, joita Hän johdattaa meitä tekemään Hänen kunniakseen ja nimensä tähden.

Henkilökunnan kokoontumisen jälkeen palasimme YWAM Koivumäkeen ja meidän intohimomme ja sitoutumisemme tuntea Herra vielä läheisemmin henkilökohtaisesti ja perheenä, oli uudistunut. Jumalan valtakunnassa valmistautuminen ja harjoittelu ovat tärkeitä, jotta voimme palvella ja antaa toisille sitä, mitä saamme Herralta. Jatkoimme ylistystä, rukoilua ja esirukoilua kansojen puolesta, Suomessa olevien seurakuntien puolesta, hallituksen ja muiden aiheiden puolesta, joita Herra näytti meille ja jotka ovat tärkeitä Hänen sydämensä tarkoituksille.

YWAM Teopolis Team

YWAM Teopolis tuli YWAM Koivumäelle viettämään aikaa kanssamme, jotta etsimme Herraa, ylistämme, suunnittelemme ja rohkaisemme toisiamme, kuunnellaksemme toistemme tarinoita, tutustuaksemme toisiimme syvemmin ja pitääksemme hauskaa ruokaillessamme. Näiden kolmen päivän aikana, kun odotimme ja etsimme Herraa, saimme kaikki rohkaisua Herralta. Kun vietämme aikaa yhteisesti Häntä kuunnellen, Hän paljastaa, mitä Hänellä on sydämellään ja mitä Hän on tekemässä. Hän haluaa olla kumppanimme, niin ettemme tee asioita omillamme.

pic4

img_6852

Jatkoimme palvelua lähiseurakunnissa, palvellen yksilöitä ja tehden töitä niiden ihmistepic-7n kanssa, joiden kanssa Herra meidät yhdisti. Valmistaudumme myös tuleviin kouluihimme tammi- ja huhtikuussa 2019.

 

 

Aktio Raamatun maassa

Tänä vuonna yhdellä henkilökuntamme jäsenistä oli etuoikeus palvella lehtimajajuhlassa Jerusalemissa. Tässä hänen kokemuksiaan: “On aina etuoikeus ja kunnia kävellä kaupungissa, joka mainitaan Raamatussa useasti. Ps. 122:2 Nyt seisomme porteillasi, Jerusalem tuli henkilökohtaisesti eläväksi, kun olin rukoushuoneella, kukkulalla, joka suuntautui kohti oliivilehtoja, ylistämässä ja kiittämässä Jumalaa sellaisesta siunauksesta, että sain seisoa Jerusalemin porteilla.”erev-sukkot-at-ein-gedi Viimeisten neljän vuoden aikana olen ollut lehtimajajuhlassa tai Sukkotissa Jerusalemissa ICEJ:n (International Christian Embassy Jerusalem) tiimin jäsenenä. Jerusalemin marssin päivänä, olen aina ällistynyt siitä, miten rakkaus Jeesukseen Kristukseen ja Pyhään Maahan yhdistää useita kansoja ja he marssivat ja ylistävät Herraa Jerusalemin kaduilla juutalaisten Sukkot-juhlan aikana.jerusalem-march

Tämä täyttää Sakarjan ilmoittaman profetian Kansanjoukot ja mahtavat kansat saapuvat Jerusalemiin rukoilemaan minua, Herraa Sebaotia, uhraamaan minulle ja etsimään minulta apua. Sakarja 8:22

Uusi kausi, uudet seikkailut

Herra on näyttänyt meille, että Hän vie meitä perheenä uuteen kauteen. Jotkut henkilökuntamme jäsenistä, jotka asuivat ja palvelivat kanssamme Koivumäellä, tekevät uusia asioita: opiskelevat, tekevät töitä, ovat muissa palvelutöissä YWAM Koivumäen ulkopuolella, ovat muuttaneet toiseen YWAM keskukseen ja muuttaneet toiseen paikkaan.

Jumala on opettanut meitä, että Hän on käsikirjoittaja seikkailuillemme, haasteillemme ja uusille asioille, joita Hän on etukäteen suunnitellut, jotta me voimme löytää enemmän ja enemmän, kuka HÄN on meille kaikissa kausissa, olosuhteissa, voitoissa ja tappioissa yhteisesti ja yksilöllisesti.

Hän on myös opettanut, että Hän on se, joka kutsuu ja lähettää henkilökuntamme keskukseemme ja siten meidän pitää pyytää uskossa, että Hän lähettää oikeat työntekijät Hänen viinitarhaansa.

Tulevia kouluja ja tapahtumia 2019

  1. Freedom opetuslapseuskoulu – 18.01-22.06.2019
  2. Crossroads opetuslapseuskoulu – 19.04-22.09.2019
  3. Ylistyskoulu ja lähetys- ja evankeliointikoulu – pvm:t ilmoitetaan myöhemmin
  4. Pidämme myös viikonloppuseminaareja eri aiheista, joten tarkista lisätiedot nettisivuiltamme

 Pyytäisimme esirukousta seuraavien asioiden puolesta: 

  1. Herra lähettäisi oikeat oppilaat kouluihin ensi vuonna
  2. Satoa on paljon, mutta korjaajia vähän, joten rukoilkaa, että Herra lähettäisi YWAM Koivumäkeen oikeaa henkilökuntaa, jolla on sydäntä, näkyä ja intohimoa palvella tätä kansaa ja muissa maissa.
  3. Kumppaneita, jotka rukoilevat ja antavat säännöllisesti palvelutyöllemme ja henkilökunnallemme, jotta he voivat palvella tehokkaasti tavoilla, joilla Jumala on kutsunut heitä.
  4. Viisautta, voimaa, iloa ja suojelusta YWAM Koivumäen henkilökunnalle, kun he palvelevat Suomessa ja ulkomailla.
  5. Vapaaehtoista henkilökuntaa auttamaan keittiössä, vieraanvaraisuudessa ja toimistossa.

 Yhdessä tavalliset ihmiset voivat saavuttaa epätavallisia tuloksia.Becka Schoettle

 YWAM Koivumäki perhe haluaa ilmaista vilpittömän ja täydestä sydämestä tulevan kiitollisuutensa kaikille teille uskollisille, runsaskätisille ja auttavaisille kumppaneille, ystäville ja yhteistyötahoille työssä, jonka Herra on antanut meille. Te olette olleet suureksi rohkaisuksi, siunaukseksi ja avuksi meille. Odotamme ilolla kuulevamme teistä. Rukouspyyntönne käsitellään äärimmäisellä luottamuksella, joten ota rohkeasti yhteyttä meihin.

 

About the Author