YWAM Koivumäki loka-joulukuu 2017 uutiskirje

YWAM Koivumäki loka-joulukuu 2017 uutiskirje

 Ja iloitse kaikesta hyvästä, minkä Herra, sinun Jumalasi, on antanut sinulle ja sinun perheellesi, sinä ja leeviläinen ja muukalainen, joka asuu sinun keskuudessasi. 5 Moos.26:11

Meidän todellakin tulisi iloita ja kiittää Jumalaa hänen hyvyydestään ja uskollisuudestaan vaikka kuljemmekin vaikeuksien ja monien haasteiden läpi elämässämme. Kun me perheenä katsomme taaksepäin ja huomaamme, kuinka Jumala on meitä auttanut ja ohjannut, voimme todellakin sanoa että hän on rakastava ja oikeudenmukainen kaikessa mitä hän tekee ja me olemme täällä palvomassa, seuraamassa, rakastamassa ja palvelemassa häntä.

Sielunhoitoseminaari

YWAM Koivumäen keskuksella järjestettiin neljännen kerran tämän tyylinen seminaari. Olemme ihmeissämme minkälaisia asioita tapahtui tämän kaksipäiväisen seminaarin aikana. Eräs YWAM Koivumäen ystävä toi mukanaan seminaariin kaksi ystäväänsä. Herra käytti tämän ajan ilmestyäkseen heille ja he saivat huomata tarvitsevansa Kristusta elämässään. He olivat avoimia ja ottivat Herran Sanan vastaan puhujan ja sielunhoitajan rukoillessa heidän puolesta.

dscn0417                                            dscn0430

Seminaarin osallistujat jakamassa asioita toisilleen .                                         Yhdessäolo jatkui ruokapöydän ääressä.

Toinen läpimurto tapahtui kahdelle naiselle, jotka eivät olleet nähneet toisiaan pitkään aikaan ja eivät olleet hyvissä väleissä. Herra johdatti heidät sovitukseen keskenään heti seminaarin ensimmäisenä päivänä. Seminaarin osallistujat antoivat palautetta ja kertoivat kohdanneensa Herran, he olivat saaneet parantua vanhoista haavoista ja kivuista. He pystyivät myös antamaan anteeksi ja päästämään irti menneistä, jotka vaikuttivat huonolla tavalla ihmissuhteissa.

YWAM Koivumäen perhe palveli ruuanlaitossa ja tarjoilussa. Saimme myös käydä tärkeitä keskusteluja ja rohkaista heitä aterioiden aikana. Henkilökuntamme jäseniä oli myös johtamassa ylistystä seminaarin aikana ja saimme myös olla rukoilemassa opetusten aikana osallistujien puolesta.

dscn0425                                           dscn0427

Keittiötiimi valmistamassa ruokaa seminaariin osallistujille.

YWAM Koivumäki perheen seikkailut suomessa ja suomen ulkopuolella

Seikkailut jatkuvat. Olimme palvelemassa muutamilla eri suomen paikkakunnilla kotikokouksissa ja eri seurakunnissa.

abc                                            dscn0578

Henkilökunta Nurmeksen helluntaiseurakunnan kokouksen jälkeen.               Koivumäki tiimi rukoilemassa Viron Tallinnan puolesta.

Osa YWAM Koivumäen henkilökunnasta oli palvelemassa Pieksämäellä King’s Kidsien kansainvälisessä konferenssissa, joka tavoitti lapsia ja nuoria. Kiitos rukouksista, konferenssi meni hyvin. Monet lapset ja nuoret ja myös vanhemmat ihmiset tulivat haastetuiksi ja rohkaistuiksi viemään evankeliumia kouluihin, työpaikoille, naapurustoon ja kaupunkeihin.

Joka kerta kun olemme opettamassa ja palvelemassa muualla, saamme itsekin virvoittua ja rohkaistua. Matkustaminen eri paikkoihin ei aina ole helppoa, mutta kun olemme saaneet nähdä Jumalan puhuvan, koskettavan ja toimivan ihmisten elämissä, se on rohkaissut meitä jatkamaan.

Opetuksen jälkeen eräs ylistystä johtanut nainen pyysi meitä rukoilemaan puolestaan. Hän oli haastavassa tilanteessa, jossa hän pelkäsi jäävänsä kodittomaksi. Rukoiltuamme hänen puolestaan, hän sai rohkeuden ja luottamuksen ja hän lähti iloiten ja rauhassa. Kuinka valtava ja luotettava Jumala meillä onkaan.

Olimme palvelemassa eräässä pienessä seurakunnassa. Claritan opettaessa eräs hyvin levoton mies huuteli ja häiritsi kokousta. Yksi tiimimme jäsenistä vei miehen kahville ja keskusteli tämän kanssa. Mies lähti rauhallisena todeten illan olleen yllättävän hyvä kokemus. Muiden seurakuntalaisten mukaan mies ei ollut aikaisemmin käynyt seurakunnassa.

Yhteisen rukouksemme aikana Jumala muistutti meitä rukoilemaan erityisesti niiden puolesta jotka ovat palvelutyössä (pastorit, seurakunnan nuorisotyöntekijät, papit ja vanhimmiston jäsenet) ja palvelevat Siilinjärvellä, Kuopiossa ja lähikaupungeissa. Rukouksen aikana koimme että meidän tulee kutsua heidät perheineen keskuksellemme aterialle, jotta voimme rohkaista heitä, rukoilla heidän puolestaan ja viettää aikaa heidän kanssaan.

dscn0559                                                      dscn0532

Pastorit, papit ja seurakunnan työntekijät perheineen kuopiosta, siilinjärveltä ja lähialueilta keskuksemme järjestämällä rakkaudenaterialla.

Olemme kiitollisia mahdollisuudesta päästä palvelemaan ja rohkaisemaan näitä Jumalan valtakunnan työntekijöitä. He olivat niin rohkaistuja että kutsuivat meitä mukaan rukouskokouksiinsa ja palvelemaan seurakuntiinsa.

dscn0544                                                      c-a

Mark Erickson rohkaisemassa vieraitamme.                                         Chris & Armand kertomassa filippiiniläisestä tanssista, jonka he aikovat esittää.

 

Angéliquen palvelutyö lehtimajanjuhlilla Jerusalemissa

Tämä oli kolmas kerta kun sain olla palvelemassa lehtimajanjuhlilla. Se on juhla jossa iloitaan Herran edessä. Juutalaiset perheet rakentavat majan muistoksi israelilaisten majoista joissa he asuivat 40 vuotta autiomaassa.

wp_20171010_14_50_15_pro                                                    wp_20171010_22_01_37_pro

Oli upea kokemus palvella ihmisiä jotka tulivat eri kansoista ja meillä oli hyvää aikaa ylistyksessä, kiitoksessa ja rukouksessa. Oli mahtavaa nähdä omin silmin sakarjan kirjan 14:16 tapahtuvan kun joka vuosi tuhannet ihmiset eri kansoista marssivat Jerusalemissa.

Joulujuhla

YWAM Koivumäki järjestää joka vuosi joulujuhlan naapureille. Tänä vuonna moni tuttu ei päässyt tulemaan, mutta joitakin uusia kasvoja oli mukana mielenkiinnosta. He nauttivat juhlasta ja olivat myös iloisia mahdollisuudesta tavata muita naapureita. He saivat myös kuulla evankeliumia ja joulun todellista sanomaa.

dscn0621                                                   dscn0626

Filippiniläiset laulamassa joululauluja omalla kielellään.                                       Yhdessäoloa ja jakamista jouluherkkujen äärellä.

YWAM Koivumäki perheenä näkymme on jatkaa naapureiden tavoittamista eri tavoilla. Varsinkin niiden, jotka eivät vielä tunne Jumalaa ja rohkaista niitä, jotka ovat vielä alussa matkallaan Herran kanssa. Olemme kuulleet positiivista palautetta niiltä, joita olemme kohdanneet. Rukoilemme, että saamme lisää henkilökuntaa, jotta voimme palvella, ei vain tässä naapurustossa, vaan myös lähi kaupungeissa ja kylissä ja naapurimaissa.

Ylistys ja kiitos

dscn0742                                                dscn0745

YWAM Koivumäki tiimi oli palvelemassa Kuopion Vuorilinnassa yhteiskristillisessä ylistys tapahtumassa. Kiitimme Herraa hänen ihmeellisistä teoistansa vuonna 2017 ja toivotimme vuoden 2018 tervetulleeksi luottaen Jumalan hyviin suunnitelmiin.

Tällä kertaa YWAM Koivumäen perheenä emme kokeneet että Jumala olisi johdattanut meitä järjestämään seminaaria vuoden lopulla. Jumala johdatti meitä ennemminkin viettämään aikaa omalla porukalla ja ylistämään ja kiittämään Herraa siitä kuka hän on, hänen ihmeellisistä teoistansa, johdatuksestansa ja läsnäolostansa meidän kunkin uskonmatkalla.

Meidät kutsuttiin myös mukaan Vuorilinnan ylistys ja kiitos tapahtumaan yhdessä muiden seurakuntien kanssa. Oli siunattua olla yhtä muiden Hengessä muiden uskovien ja eri seurakuntien ja suuntausten kanssa ja ylistää Herraa. Kiitä Jumalaa siitä mitä hän on jo suunnitellut varallesi vuodelle 2018.

Haluamme todella kiittää kaikkia ystäviä ja yhteistyökumppaneita ystävyydestänne ja tuestanne. Jos meillä ei olisi ollut niin uskollisia tukijoita, emme olisi pystyneet jatkamaan sitä työtä mihin Jumala on meidät kutsunut. Joten kiitämme anteliaisuudestanne. Yhdessä voimme muuttaa tämän maan ja muiden maiden ihmisten elämiä, ihmisten, jotka tarvitsevat Kristusta, opetuslapseutusta ja käytännön apua.

Rukousaiheita

  1. Crossroads DTS 2018, joka alkaa 12.01.2018- lisää oppilaita kouluun, heidän rahallisten ja muiden tarpeidensa puolesta
  2. Uusi auto oppilaiden ja henkilökunnan kuljettamiseksi palvelutyöhön.
  3. Lisää henkilökuntaa jolla on sydämellä ja intohimona palvella tässä maassa ja naapurimaissa
  4. Viisautta, kestävyyttä, iloa ja rahoitusta YWAM Koivumäen henkilökunnalle.

 

Siunausta ja armoa Kristuksessa,

YWAM Koivumäki perhe

About the Author