YWAM Koivumäki Tammi-Maaliskuu 2019 Uutiskirje

Kuunnelkaa minua, niin minä olen teidän Jumalanne ja te olette minun kansani; kulkekaa aina sitä tietä, jota minä käsken teidän kulkea, niin teidän käy hyvin! Jer. 7:23; saattakaa aina se, mitä tarvitsette, rukoillen, anoen ja kiittäen Jumalan tietoon. Fil. 4:6-7

Tällä jakeella oli suuri vaikutus kaikkiin meihin YWAM Koivumäellä, kun jatkoimme opetuslapseuskoulumme pitämistä, kuten oli suunniteltukin 19.1.2019, vaikka meillä oli vain yksi opiskelija.

Kun tämä opiskelija saapui, hän kertoi meille, että hän on ensimmäistä kertaa pois kotimaastaan Israelista puolen vuoden ajan. Hän kertoi, että hän tunsi kuin olisi tullut kotiin saapuessaan Koivumäelle. Hän tunsi rauhan ja kuuli Herran vakuuttavan hänelle, että hän on oikeassa paikassa.

 

 

 

 

 

JUMALA TEKEE TYÖTÄÄN

Opetuslapseuskoulun toisella viikolla, kun pidimme keskiviikon avointa kokousta, tuli sinne mies, jota emme olleet aiemmin nähneet kokouksissamme ja opetuksen päätteeksi hän päätti antaa elämänsä Herralle. Meitä muistutettiin myös siitä, miten Jeesus kertoi, että paimen jätti 99 lammasta mennäkseen ja löytääkseen yhden, joka oli kateissa.


YWAM Koivumäen tiimillä  oli mahdollisuus palvella kahdessa seurakunnassa Kokkolassa. Yksi tiimiläisistä sanoi, että tämä oli suuri rohkaisu hänelle, sillä hän on asunut Suomessa yli kymmenen vuotta ja tämä oli ensimmäinen kerta, kun hän saarnasi/opetti Kokkolassa ja vieläpä ruotsinkielisessä seurakunnassa. Saamme nöyränä nähdä, mitä Herra tekee tässä osassa Suomea. Ihmiset, joita tapasimme siellä, olivat nälkäisiä kokemaan enemmän Jumalaa.

YWAM Koivumäen tiimi on todistanut myös Herran liikkuvan ihmisten elämissä niissä paikoissa, joihin heidät on kutsuttu jakamaan Jumalan Sanaa, rukoilemaan ja rohkaisemaan Kristuksen ruumista. He havaitsivat nälän ja janon monien uskovien parissa joka paikassa, joissa heillä oli mahdollisuus jakaa Jumalan sanomaa. Kuitenkin on suuri tarve jatkaa rukousta, että katumuksen henki tulisi moniin ihmisiin, jotka ovat paholaisen sokeuttamia, että he tajuaisivat tarvitsevansa Jeesusta ja että he vapautuisivat vihollisen valheista.

On suuri tarve opetuslapseuttaa juuri uskoon tulleita, jotta he kasvaisivat suhteessaan Jumalan kanssa. Jatkakaamme rukousta näiden seurakuntien puolesta, missä näitä vastasyntyneitä uskovia käy, että heitä opetuslapseutettaisiin, jotta he voisivat astua kutsumukseensa ja todelliseen identiteettiinsä Kristuksessa.

Ylistys ja kiitos aiheet

Aiemmissa uutiskirjeissämme olemme kertoneet, että yksi YWAM Koivumäen projekteista on päärakennuksen ensimmäisen kerroksen vessojen korjaus. Kuten näet, nyt ne on korjattu ja mikä siunaus se onkaan. Avoimiin kokouksiin ja Koivumäen seminaareihin osallistuvat ihmiset ovat olleet niin iloisia, kun vessoja on tarpeeksi käytettävissä.

YWAM Koivumäen perhe on niin kiitollinen Herralle huolenpidosta, miten Hän on koskettanut ihmisten sydämiä, jotka ovat auliisti antaneet tähän mainittuun vessaprojektiin. Olemme myös kiitollisia Juha Ravelalle, joka hoiti projektin. Antakoon Herra satakertaisesti takaisin teille kaikille.


Profetaalisuudessa kasvaminenviikonloppu seminaarin ensimmäinen osa oli tärkeä rohkaisu meille kaikille, myös Martin Reenille, joka opetti ja palveli osallistujia, joita tuli ympäri Suomea. Hän puhui, että mikä ilo ja siunaus onkaan nähdä Jeesuksen seuraajia eri taustoista ja tunnuskunnista rohkaisemassa ja rakentamassa toisia puhumalla sitä, mitä Herra haluaa sanoa toiselle ihmiselle.

 

 Osanottajien  mukaan ilmapiiri oli niin rauhallinen ja Jumalan läsnäolo oli niin vahva, että heille oli helppoa vastaanottaa ja osallistua aktivoiviin tehtäviin. Jotkut heistä olivat niin hämmentyneitä ja tunsivat nöyryyttä saman aikaisesti, sillä tämä oli heidän ensimmäinen kertansa puhua profetaallisia sanoja toisille osallistujille. 1. Kor. 14: 3 sanoo; mutta se, joka profetoi, puhuu ihmisille: hän rakentaa, kehottaa ja lohduttaa.

 

 

Ruokatauoilla osallistujat jatkoivat keskusteluja ja kertoivat, kuinka Herra kosketti, virkisti ja uudisti heitä, eikä vain opetusten kautta vaan he vastaanottivat myös ylistyksen aikana. He saivat kohdata Herran henkilökohtaisesti, kun he keskittyivät Hänen korottamiseen ja ylistämiseen.

 

 

 

 

 

Matka Ruandaan

Angelique, yksi YWAM Koivumäen johtajistosta, matkusti kotimaahansa suomalaisen hammashoitotiimin kanssa kahdeksi viikoksi palvelemaan ympäri Ruandaa. Hän kertoi, että oli siunaus mennä lähetysmatkalle Ruandaan kahdeksi viikoksi suomalaisen hammasklinikan tiimin kanssa, tiimin nimi on Armas. Herra avasi heille ovia kahdessa paikassa Ruandassa: Kininin terveyskeskuksessa, 40 km pääkaupunki Kigalista sekä läntisessä Ruandan maakunnassa  eräässä Gisenyin seurakunnassa nimeltä Mission Save Our Souls.

 

Samalla kun ihmisten hampaita hoidettiin, kerrottiin heille myös evankeliumia. Muistan nuoren äidin, jolla oli kaksoset (11-vuotiaat poika ja tyttö), hän oli tuonut lapsensa tarkastettavaksi ja hoidettavaksi. Häneltä kysyttiin, että kuinka olet ajatellut meneväsi taivaaseen. Kysymys tuntui huomattavan raskaalle ja hän vastasikin, että se onkin iso ongelma. Hänen näkemyksensä mukaan piti tehdä hyviä tekoja ansaitakseen paikan sieltä.

 Selitimme hänelle Ef. 2:8 mukaan, armosta Jumala on teidät pelastanut antamalla teille uskon. Pelastus ei ole lähtöisin teistä, vaan se on Jumalan lahja.

Kuultuaan tämän hän oli niin helpottunut ja täynnä iloa. Hänelle oli tärkeää ymmärtää, että hän ei tehnyt mitään ansaitakseen sitä, se on lahja Jumalalta. Hän antoi rakkaan Poikansa kuolla meidän syntiemme tähden, jotta me voisimme olla yhteydessä Isään. Rukoilimme hänen ja hänen lapsiensa puolesta, jotta he saisivat vastaanottaa Kristuksen heidän sydämiinsä.


Matka Ruandaan oli todellinen siunaus meille ja paikallisille. Tiimi osoitti ja jakoi Jumalan rakkautta palvelemalla ja rukoilemalla paikallisten puolesta. Saimme avoimesti kertoa uskostamme paikallisille. Annamme kunnian Herrallemme Jeesukselle Kristukselle siitä työstä, jonka Hän teki meidän sydämissämme ja ruandalaisten sydämissä tämän lyhyen lähetysmatkan aikana. Koimme olevamme tervetulleita ja arvostettuja ja Jumalan armosta tiimimme palaa vielä Ruandaan palvelemaan.

TULEVIA TAPAHTUMIA

Ensiksi Freedom-opetuslapseuskoulun henkilökunta ja opiskelijat lähtevät yhdeksän viikkoiselle aktiolle Yhdysvaltoihin, osavaltioon, joka kärsi paljon järkyttävissä metsäpaloissa, jotka koskettivat tuhansia asukkaita. Heidän talonsa ja omaisuutensa tuhoutuivat paloissa. He tarvitsevat rukouksia tehdäkseen sen, mitä Herra on näyttänyt heidän tehtäväkseen siellä sekä taloudellista tukea, sillä paikka, johon he menevät, ei ole halpa.

Seuraavaksi, Crossroads-opetuslapseuskoulu aloittaa 19.4.2019. Rukouksia tarvitaan myös, sillä osa opiskelemaan hyväksytyistä opiskelijoista ei ole saanut tarvittavaa viisumia Suomeen tullakseen. Rukoillaan, että Herra lähettäisi lisää opiskelijoita, joiden pitäisi olla tässä koulussa ja kaikki esteet poistuisivat, että he voisivat tulla kouluun.

Lisäksi Kasvaminen profetaalisuuteen –seminaarin toinen osa on 19.-21.4.2019. Haluaisimme pyytää yhtymään rukouksiimme, että oikeat osallistujat eri puolilta Suomea tulisivat ja että puhujat voisivat opettaa ja palvella Pyhän Hengen voimassa ja johdatuksessa.

Roy T. Bennet sanoi: “Suuria asioita tapahtuu niille, jotka eivät lakkaa uskomasta, yrittämästä, oppimasta ja olemasta kiitollisia.” Olemme niin kiitollisia Herralle jokaisesta meidän avokätisestä tukijastamme. Haluamme teidän tietävän, miten paljon kunnioitamme ja arvostamme yhteistyötänne siinä työssä, jonka Herra on meille antanut. Meille on suuri rohkaisu ja siunaus jatkaa Herran rakastamista, palvelemista ja olemalla Hänelle kuuliainen.

Armoa, rauhaa ja runsasta siunausta teille kaikille Kristuksen nimessä

YWAM Koivumäen perheAbout the Author