YWAM KOIVUMÄKI TAMMIKUU-MAALISKUU 2018 UUTISKIRJE

YWAM KOIVUMÄKI TAMMIKUU-MAALISKUU 2018 UUTISKIRJE
Katso: minä luon uutta. Nyt se puhkeaa esiin — ettekö huomaa? Minä teen tien autiomaahan ja joet kuivuuden keskelle.

20180327_171856-1_20161219_172624-1

Jumalalla on suunnitelma elämämme jokaiseen kauteen. Meidän täytyy luottaa, että Hän tietää mikä on parasta ja milloin on oikea aika eri kausille elämässämme. Meidän pitäisi oppia iloitsemaan ja kiittämään jokaisesta niistä. Olemme astuneet uuteen vuoteen, uuteen kauteen, joten ole siunaukseksi muille ja kerro, mitä sinä olet saanut vastaanottaa kaiken hyvän Lähteeltä.

YLISTYSKERTOMUKSIA

1. On mennyt jo muutama vuosi siitä, kun YWAM Koivumäki on rukoillut ja kaivannut nähdä ihmisiä eri ikäryhmistä opetuslapseuttaakseen, harjoittaakseen ja varustaakseen heitä sekä seuraamaan heidän kutsumustaan ja vaeltamaan heidän todellisessa identiteetissä Jeesus Kristuksessa.

Rukoiltuaan Jumalaa, YWAM Koivumäen johtajisto tunsi johdatusta järjestää ensimmäinen Crossroad opetuslapseuskoulu (CDTS) 19.1.2018, vaikka siinä oli vain kolme opiskelijaa. He ovat kaikki eri puolilta Suomea, kaksi naista ja yksi mies.

Luentojakso on melkein jo ohi ja 15.4.2018 CDTS opiskelijat ja henkilökunta menevät Ruandaan Itä-Afrikkaan yhdeksän viikon aktiomatkalle. Tämä on ensimmäinen kerta, kun YWAM Koivumäki lähettää tiimin tuonne suunnalle Afrikassa. Tiimiä johtaa opettaja Marie-Angelique, joka on kotoisin Ruandasta.

Tiimi palvelee ja julistaa monin eri tavoin. Rukouksenne ja taloudellinen tukenne tiimille on tarpeen ja hyvin arvostettua.

cdts-pic                           img-2378-1

2. Normaalit keskiviikon avoimet illat joka viikko ovat olleet rohkaisuksi henkilökunnallemme ja YWAM Koivumäen johtajistolle. Olemme tavanneet uusia ihmisiä eri paikoista, jotka eivät ole aiemmin käyneet kokouksissamme. Meillä on myös mahdollisuus palvella heitä, rukoilla heidän puolestaan ja kuulemme tarinoita heidän elämistään ja haasteistaan. He, jotka ovat käyneet säännöllisesti kokouksissamme, ovat tuoneet myös ystäviään ja sukulaisiaan. Eräs heistä kertoi, että hänen suhteensa Herraan kehittyy, kun hän jatkuvasti kuuntelee opetuksia ja toisten todistuksia, samalla kun juo kahvia tai teetä heidän kanssaan.

dscn0770                      img-2363-3

3. YWAM Koivumäki perhe on niin kiitollinen Herralle, kun Hän mahdollisti, että voimme jatkaa ylistysopetuslapseuskoulua (WDTS) tänä vuonna. Koulu alkaa 3.6. ja loppuu 26.10.2018. WDTS:n henkilökunta on julistanut ja palvellut eri puolilla Suomea.
Heillä oli etuoikeus rukoilla ihmisille fyysistä, henkistä ja hengellistä parantumista. He kertoivat evankeliumista, saarnasivat seurakunnissa, johtivat ylistys- ja rukouskokouksia ja ennen kaikkea tapasivat uusia ihmisiä, joita he rohkaisivat, joiden puolesta he rukoilivat ja joita he virkistivät Jumalan rakkaudella ja totuudella.
Tiimillä oli mahdollisuus palvella uusissa paikoissa, joissa YWAM Koivumäki ei ole aiemmin vieraillut tai palvellut. Totisesti, se on Herra, joka avaa ovet uusiin paikkoihin ja antaa suosion heille, jotka ovat halukkaita menemään sinne, minne Hän haluaa heidän menevän jakamaan Jumalan rakkautta ja tekemään Häntä tunnetuksi.

4. YWAM Koivumäen perhe on niin kiitollinen Herralle, että Hän mahdollisti meidän kaikkien osallistumisen YWAM Suomen henkilökuntien kokoontumiseen, joka oli YWAM Ruurikkalassa 5.-8.1.2018. Tämä oli niin merkityksellinen meille kaikille, jotka osallistuimme tapahtumaan, sillä Herra julisti, virkisti, rohkaisi ja haastoi meitä pitämään Hänet edelleen ykkösenä elämässämme, luottamaan Häneen, kasvamaan intiimimpään suhteeseen Herramme ja toisten kanssa ja tehdä Hänet tunnetuksi heille, jotka eivät tässä tai muissa maissa Häntä vielä tunne. Meillä oli myös mahdollisuus kanssakäymiseen toisten Suomen YWAM keskusten henkilökuntien kanssa.

5. YWAM Koivumäen tiimi jatkaa yhteistyötään paikallisten seurakuntien kanssa Savossa. Tiimi palveli eri tavoin auttamalla nuorten ryhmien kanssa, puhumalla heidän sunnuntain tilaisuuksissa, rukouskokouksissa ja muissa tapahtumissa.
Mikä ilo ja todellinen siunaus nähdä Kristuksen ruumiin työskentelevän yhteydessä Jumalan kirkastukseksi ja kunniaksi.
Jatkakaamme rukousta, että Jumalan rakkaus ja totuus tulisi kerrotuksi ja näytetyksi Jeesuksen Kristuksen seuraajien toimesta, missä ikinä he ovatkaan tässä maassa.

UUSIA ASIOITA, UUSIA HAASTEITA

Vapaaehtoisena lähetystyökeskuksena käymme läpi monenlaisia muutoksia, sen jälkeen kun saimme yllättäen vierailun työturvallisuuskeskuksesta. Tämä on uusi tilanne meille ja meille on tullut uusia vaatimuksia ja suosituksia, kuinka tehdä asioita. Me emme ole normaali lähetystyöjärjestö, joten emme aina mahdu normaaliin lokerointiin. Kuitenkin onnistuimme järjestämään vaaditun työterveyshuollon henkilökunnallemme paikallisen terveysyrityksen kanssa.

Toinen uusi asia on maahanmuuttoviraston tekemät muutokset. Tämä astui voimaan vuoden 2018 alusta, ulkomaalaislaki, joka koskee ulkomaalaisia, jotka tarvitsevat viisumin asuakseen pysyvästi Suomessa, heillä tulee olla nyt tietty summa toimeentuloon kuukaudessa per henkilö/perhe.

RUKOUSAIHEITA

1. Viisautta ja voimia YWAM Koivumäen perheelle jatkaakseen tekemästä sitä, mihin Jumala on heidät kutsunut tässä ja muissa maissa.
2.Suojelusta, hyvää terveyttä, voimaa ja viisautta Crossroads DTS opiskelijoille ja henkilökunnalle, jotka 15.4.18 lähtevät matkalle Ruandaan.
3.Puuttuvat taloudelliset tarpeet CDTS tiimin käyttöön palvelutyöhön Ruandassa, lentolippuihin, ruokaan, viisumeihin ja majoitukseen.
4.YWAM Koivumäki tarvitsee kumppaneita, jotka rukoilevat ja antavat taloudellista tukea palvelustyölle, projekteille, henkilökunnalle ja koululle.
5. Oikeat opiskelijat Ylistys opetuslapseuskouluun ja uutta henkilökuntaa, jolla on Jumalan sydän opetuslapseuttamaan, varustamaan ja tavoittamaan eksyneitä, tarpeessa olevia, yksinäisiä ja kipeitä ihmisiä.

Kiitos kaikille teille uskollisille ja anteliaille kumppaneillemme ja ystävillemme, että voimme jatkaa ”Kristuksen julistamista toisille, jotta Jeesus eläisi ja kasvaisi ihmisissä, mikä on suurin palvelus sekä Jumalalle että ihmiselle” – Henry Hon

Täydentäkää ilomme kertomalla, kuinka voimme jatkaa rohkaisuamme ja rukoilla sinun ja perheesi puolesta. Odotamme innolla kuulevamme sinusta. Soita tai lähetä sähköpostia.

Armo ja rauha teille kaikille Valojen Isältä!

YWAM Koivumäki Perhe

About the Author