YWAM KOIVUMÄKI UUTISET LOKAKUU-JOULUKUU 2018

YWAM KOIVUMÄKI UUTISET LOKAKUU-JOULUKUU 2018

Kaudet ja muutokset!

Todellakin, eri kausia tulee ja menee ja muutoksia tapahtuu, pidimmepä siitä tai emme. Kuitenkin todella upeaa on Jumalan uskollisuus ja hyvyys, joita hän jatkuvasti vuodattaa elämäämme, jotta voimme selviytyä niissä muutoksissa, joita hän elämässämme tekee ja arvostaa kutakin ajanjaksoa, jonka läpi elämässämme kuljemme – hengellisesti ja fyysisesti.

Voimme myös lukea Saarnaajan kirjan kolmannesta luvusta, että kaikella on oma aikansa. Tämä on todella totta. Lokakuu-joulukuu on ollut valmistautumisen aikaa vuoden 2019 tuleviin opetuslapseuskouluihin Se on ollut aikaa, jolloin on vierailtu seurakunnissa, ysävien ja perheiden luona ja mainostettu kouluja. Kuitenkin se on ollut myös aikaa, jolloin kukin YWAM Koivumäki –perheen jäsen on kokenut Jumalan vetävän meitä lähemmäksi itseään. Se on ollut myös aika etsiä Herraa asioissa, joita hän on luvannut ja puhunut kullekin henkilölle ja YWAM Kovumäelle.

PALVELEMISTA ERI PAIKOISSA

Pieni tiimimme on palvellut eri tavoin seurakunnissa ja yhteisöissä, joihin meidät on kutsuttu. Eräässä seurakunnassa, jossa palvelimme, rohkaisimme ja rukoilimme kahden vanhemman naisen puolesta, jotka ovat uskollisesti palvelleet tätä seurakuntaa. Molemmat kokivat yhtä aikaa rohkaisua ja haastetta sanomasta, jonka eräs seurakunnan jäsen jakoi. Vaimo, joka tuli eteen rukousta saamaan koki rohkaisua mutta tunsi kuitenkin taakkana perheessään meneillään olevat negatiiviset asiat. Hänellä oli päänsärkyä, kipua harteissa ja niskassa. Rukoilimme parantumista, Jeesus kohtasi häntä ja paransi hänen päänsärkynsä ja kivun niskassa ja harteissa.

Toisessa kokouksessa, jossa palvelimme, tapasimme miehen, joka on niin nälkäinen Herran puoleen. Hän jakoi meille miten haluaa seurata ja palvella Herraa. Rukoilimme hänen puolestaan ja kerroimme opetuslapseuskoulustamme. Hän sanoi haluavansa tietää lisää siitä. Samassa kokouksessa saimme mahdollisuuden rukoilla vapautta ja sisäistä parantumista naiselle, joka oli kamppaillut katkeruuden ja haluttomuuden kanssa päästää irti ihmisistä, jotka olivat satuttaneet ja haavoittaneet häntä. Kun olimme rukoilleet ja puhuneet toivoa ja totuutta hänen ylleen, hän tunsi kahleiden ja raskauden lähtevän hänen koko olemuksestaan. . Hän tunsi todella Herran kohtaavan ja vapauttavan hänet. Hänen kasvonsa olivat iloiset ja rauhalliset kun hän lähti luotamme. Kuinka mahtava Jumala meillä onkaan.

Näiden kuukausien aikana kaksi YWAM Koivumäki – perheen jäsentä meni auttamaan YWAM Oulussa. Heillä oli mahdollisuuksia mennä opetuslapseuskoulun opiskelijoiden ja henkilökunnan kanssa jakamaan hyviä uutisia toivosta ihmisille kaduilla, kaupoissa ja rukoilemaan ihmisten puolesta ostoskeskuksissa. He kykenivät myös tavoittamaan 8.-9. –luokkalaisia oppilaita jakamalla/opettamalla Jumalan sanaa ja palvelemalla joissakin seurakunnissa. He sanoivat, että olivat niin rohkaistuneita nähdessään, miten Jumala muutti opetuslapseuskoulun opiskelijoiden elämiä ja myös joidenkin niiden ihmisten, joita he palvelivat ja kohtasivat koulussa, ostoskeskuksissa ja seurakunnissa.

Olemme nin kiitollisia kutsuista, joita olemme saaneet palvelemaan useissa paikoissa: Vantaalla, Riistavedellä, Kuopiossa, Pohjanmaalla ja Pirkanmaalla. Tarvitsemme rukouksianne auttamaan meitä olemaan rohkeita ja uskaliaita j  akamanJumalan pelastuksen sanaa ihmisille, jotka tarvitsevat Kristusta ja rohkaisemaan ihmisiä olemaan intohimoisia seuraamaan ja tottelemaan Herraa koska he rakastavat HÄNTÄ.

Kuten voitte kuvista nähdä, olemme alkaneet kunnostaa ensimmäisen kerroksen wc:tä. YWAM Koivumäen seminaareihin ja kursseille osallistuneitten antaman palautteen mukaan he tulivat siunatuksi, rohkaistuiksi ja oppivat paljon, mutta vessoja ei ollut tarpeeksi. Joten johtajuustiimi rukoili ja päätti, että vanhat wc:t kunnostetaan vaikkei olekaan riittävästi rahaa tehdä se. He luottavat Herran lupaukseen, että Hän on kykenevä varustamaan tarvittavilla rahavaroilla.

 

 

 

 

2007Lumilautailuopetuslapseuskoulun opiskelijoiden ja henkilökunnan jälleennäkeminen

Kuten allaolevista kuvista näkyy, YWAM Koivumäen vuonna 2007 ohjaaman ensimmäisen lumilautailuopetuslapseuskoulun osanottajat osan henkilökuntansa kanssa nauttivat yhteisestä ajastaan. Ajatus tähän kokoontumiseen tuli yhdeltä osallistujalta, kun

 hän oli perheineen Koivumäessä King-s Kidsien viikonloppuseminaarissa. Entiset oppilaat ja henkilökunta nauttivat yhteydestään jakaen mitä Herra on tehnyt heidän elämissään: perhe-elämää, työtä, osallistumista Valtakunnan työhön ja muita asioita. Kun naiset pitivät huolta lapsistaan, miehet kaatoivat ja pilkkoivat puuta jalkapallokentällä auttaakseen YWAM Koivumäkeä tekemään polttopuita, joita käytetään koko rakennuksen lämmitykseen. Mikä siunaus, että he varasivat tämän ajan vaihtaakseen kuulumisia keskenään, rohkaistakseen toisiaan ja auttaakseen Koivumäkeä käytännöllisellä tavalla.

Heidän seuraava suunnitelmansa on tavata uudestaan keväällä 2019 rukouksen ja ylistyksen merkeissä ja suunnitellakseen asioita, joita tulevat tekemään tuodakseen Jumalan tunnetuksi toisille, jotka eivt vielä tunne häntä henkilökohtaisesti. He auttavat myös käytännön asioissa, joita tarvitsee tehdä Koivumäessä.

ADOPTOI OPETUSLAPSEUSKOULUN OPISKELIJA, HENKILÖKUNTA JA YWAM KOIVUMÄKI

Koivumäen opetuslapseuskoulun opiskelija

Meillä on useita mahdollisia opiskelijoita, jotka rukoilevat YWAM:iin liittymisen ja opetuslapseuskoulun tekemisen puolesta. He eivät kuitenkaan kykene osallistumaan opetuslapseuskouluumme varojen ja hengellisen tuen puuttumisen takia. Jos sinä haluaisit nähdä nämä suomalaiset eri ikäryhmistä, rohkaisemme ja haastamme sinua tekemään yhteistyötä kanssamme. Jos voit tukea taloudellisesti opetuslapseuskoulun opiskelijaa Suomesta, kerro meille. Tulet sijoittamaan Jumalan Valtakunnan rakentamiseen Suomessa ja muissa maissa..

Koivumäen henkilökunta

Tiedätkö, että moni henkilökunta on palvellut YWAM Koivumäessä kaikkien näiden vuosien aikana? Kuitenkin rukous- ja taloudellista tukea antavien yhteistyökumppanien puuttuessa useiden heistä on pitänyt lähteä, samalla kun ne, jotka ovat jatkaneet palvelemista, uskovat ja luottavat Herran yhdistävän heitä niihin, jotka olisivat halukkaita tekemään yhteistyötä heidän kanssaan. Voisitko sinä harkita tätä tilaisuutta olla mukana mahdollistamassa sitä, että YWAM Koivumäen henkilökunta jatkaa opetuslapseuttamista ja ihmisten mobilisoimista menemään ja jakamaan hyviä uutisia ja tekemään opetuslapsia! Adoptoi nyt YWAM Koivumäen henkilökunta!

Adoptoi YWAM Koivumäki

YWAM Koivumäki on palvellut, kouluttanut ja mobilisoinut ihmisiä viimeiset kolmetoista vuotta. Tarvitsemme perheenä teidän tukeanne kasvaaksemme terveesti ja jatkaaksemme sitä, mitä Jumala on kutsunut meidät tekemään osana Kristuksen ruumista. Haluaisimme pyytää sinua rukoilemaan ja harkitsemaan mahdollisuutta adoptoida meidät ja työ, jota teemme. Jos tämä on jotakin, mitä tunnet Jumalan laskevan sydämellesi, ota ystävällisesti yhteyttä meihin sähköpostin kautta: koivumaki@ywam.fi tai puhelimitse: +358-504689737

Meidän Jumalamme ei ole tehty kivestä. Hänen sydämensä on mitä herkin ja hellin. Mikään teko ei jää huomaamatta, vaikka se olisi kuinka vähäpätöinen tai pieni. Kupillinen kylmää vettä riittää tuomaan kyyneleet Jumalan silmiin. Jumala juhlii meidän heiveröisiä kiitollisuuden osoituksiamme. Richard J. Foster

Näin haluan kuvailla sitä, miten Isä näkee jokaisen YWAM Koivumäen henkilökunnan jäsenen, joka on päättänyt seurata ja totella häntä. Isä iloitsee nähdessään itse kunkin teistä tekevän hänestä tärkeimmän asian elämässään ja syyn palvella toisia.

Uskollisille, ystävällisille ja anteliaille YWAM Koivumäen yhteistyökumppaneille: Herra näkee ystävällisyytesi, anteliaisuutesi ja yhteistyökumppanuutesi palvelutyössä, jonka Herra on uskonut meille. Olemme niin siunattuja siitä, että sinä olet tiimissämme. Arvostamme valtavasti rukouksiasi, ystävyyttäsi ja tukeasi. Kiitos, että uskot työhön, jota teemme ja luotat meihin.

Liity meidän kanssamme rukoukseen seuraavien asioiden puolesta

1. Jumala lähettäisi oikeat opiskelijat ja henkilökunnan vuoden 2019 opetuslapseuskouluihimme.

2. Voimaa, erottelukykyä ja viisautta jotta voimme tehdä oikeita päätöksiä, hoitaa velvollisuutemme YWAM Koivumäen keskuksen sisällä ja ulkopuolella.

3. Taloudelliset varat kattamaan YWAM Koivumäen wc:n kunnostuksen, rakennuksen vakuutuksen, autojen ja palvelutöitten kulut.

4. Opiskelijoille, henkilökunnalle ja YWAM Koivumäelle tukijoita tai yhteistyökumppaneita, jotka tekevät yhteistyötä rukoustensa ja säännöllisten taludellisten lahjoitusten kautta.

5. Uutta henkilökuntaa, joka on intohimoinen asioissa, joissa Jumala on intohimoinen ja halullinen sitoutumaan pitkäksi ja lyhyeksi ajanjaksoksi.

Yksin voimme tehdä niin vähän; yhdessä voimme tehdä niin paljon. Helen Keller

Rukouksemme meille kaikille on, että joka päivä valitsemme elää kiitollisuudessa rakkaudesta, joka täyttää sydämemme, rauhasta, joka lepää hengessämme ja toivon äänestä, joka sanoo kaiken olevan mahdollista, koska HÄN, joka kutsuu meitä lapsikseen, on uskollinen, hyvä ja kykenevä. Rukoilemme myös, että kuulet selkeästi Isän suloisen äänen vahvistamassa keneksi olet tulossa Jeesuksessa ja että jatkaisit juurtumista ja perustumista hänen rakkauteensa ja totuuteensa.

Haluamme kiittää sinua uskollisuudestasi rukouksessa puolestamme ja anteliaassa yhteistyökumppanuudessa Jumalan työssä. Älä epäröi saattaa tietoomme, miten myös me voimme erityisesti rukoilla sinun, perheesi, työsi ja muitten asioiden puolesta, joita haluat jakaa rukoiltavaksi.

Armoa, rauhaa ja rakkautta Kristuksessa!

YWAM KOIVUMÄKI -perhe

 

About the Author